Angrerett og retur

18 års aldersgrense

Tobakkspesialisten.no følger tobakksskadeloven og krever dokumentering av alder ved kjøp, dette kjøres i kassen ved utfylling av personnummer. (Collector checkout)

Generell garanti
Tobakkspesialisten.no tilbyr en rekke kvalitetsprodukter til meget hyggelige priser. Nedenfor kan du få informasjon om hvordan du handler i butikken, og de betingelsene som er knyttet til dette. Vi sender til hele landet. Alle opplysninger og priser er med forbehold om feil og mangler.

Priser
Alle bestillinger og avtaler, bekreftede og ubekreftede, effektueres etter de på leveringsdagen gjeldende priser. Alle våre priser er oppgitt i norske kroner og er inklusiv mva dersom ikke annet er oppgitt, men eksklusiv frakt og betalingskostnader (for eksempel oppkravs-gebyr). Det er ingen skjulte kostnader, og du får full oversikt over alle kostnader før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil på priser på nettsiden vår og kan i slike tilfeller korrigere ordren til faktisk utsalgspris. Ved eventuelle feil vil alltid kunden få beskjed.

Leveringsalternativer

Vi viser miljøhensyn og oppfordrer våre kunder til å samle flere varer i hver bestilling. Dette vil da redusere miljøbelastningene knyttet til emballasje, frakt og transport.

Pakke i postkassen – Vi tar ikke på oss ansvaret for skadet eller bortkomne pakke-i-postkassen forsendelser. Du må selv kontakte distributør ved slike tilfeller. 

Feil adresse/returnert til avsender – Ved feil innskrevet adresse eller returnerte pakker krediteres produktene, ikke fraktkostnaden.

Betaling
Betaling gjennomføres og kredittkortet belastes når varene blir sendt til kunden.

Personvern og sikkerhet
Når du handler blir du bli bedt om å opplyse om navn, adresse, tlf og personnummer. På grunn av alderskontroll er våre kunder nødt til å fylle inn personnummer. Vi garanterer at denne informasjonen IKKE vil bli gitt til noen andre. Sensitiv informasjon vil ikke være tilgjengelig eller lagret hos Tobakkspesialisten.no. Nettsiden vår benytter informasjonskapsler, såkalt cookies, og vi behandler alle persondata ifølge lov om personopplysninger.

Force Majeure
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer.

Som Force Majeure regnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.